Naiset huipulle -seminaari 31.1.2019

28.1.2019


Kokoomusnaisten valtakunnallinen Naiset huipulle -seminaarikiertue huipentuu Tampereen pääkirjasto Metsossa to 31.1.2019 klo 18-20. Puhujavieraina ovat tietokirjailija, psykoterapeutti Maaret Kallio ja kansanedustaja Sofia Vikman.


Kokoomusnaiset tekee työtä, jotta naisilla on tasa-arvoiset mahdollisuudet edetä ja menestyä työelämässä. Rohkaisemme ja kannustamme naisia oman alansa huipulle sekä nostamme esiin naisten työtä, johtajuutta ja osaamista.

”Ei voi päästä naisena huipulle, ellei pidä hyvää huolta myös itsestään ja saa vahvaa tukea läheltään.” Maaret Kallio sanoo.
Kokoomusnaiset haluaa kiinnittää huomiota myös siihen kuinka voimme paremmin. Moni nainen puskee läpi ruuhkavuosien muistaen huolehtia kaikista muista paitsi itsestään.

Puhujavieraamme Maaret Kallio kertoo, kuinka voit pitää itsestäsi parempaa huolta arjen kiireissä. Tilaisuuden avaa kansanedustaja Sofia Vikman, joka työskentelee eduskunnassa mm. naisten uramahdollisuuksien sekä työn ja perheen sujuvan yhdistämisen puolesta.
Tilaisuuden järjestää Pirkanmaan Kokoomusnaiset. Tapahtuma on kaikille avoin. Ota ystäväsi mukaan! Kahvitarjoilu.
Kahvitarjoilun vuoksi, toivomme ennakkoilmoittautumista oheisen linkin kautta:

https://docs.google.com/forms/d/16LfJIOHZHEcXN2YIyohUMYRa6WLxIw0iA4sLXW8hQUo/edit

Lämpimästi tervetuloa inspiroitumaan ja viettämään mukava ilta!