Tervetuloa

Ajankohtaista

Pirkanmaan Kokoomusnaisten sääntömääräinen syyskokous järjestetään torstaina 29.11. klo 18.00 Aamulehden tiloissa Tampereella (Siperian liikekiinteistö, Itäinenkatu 11, 5. krs).
Vaalit hidastivat poliittista päätöksentekoa muun muassa sote-uudistuksen osalta. Nyt tarvitaan ripeä paluu arkeen ja aloitettuja asioita pitää saada päätökseen eduskunnassa, jotta kunnalliset ja alueelliset vastuunkantajat pääsevät käytännön toimiin, vaatii Pirkanmaan Kokoomusnaiset.
Pirkanmaan Kokoomusnaiset onnittelee kaikkia valtuustoihin valittuja ja kiittää Kokoomuksen vaalityötä tehneitä. Tästä mennään hyvällä mielellä eteenpäin!
Nainen, käytäthän äänioikeuttasi sunnuntaina 28.10. Kuntavaalit.
Vaaliviikonloppuna 27.-28.10. Kokoomusnaisilla on oma perinteinen osasto Naisday-messuilla Tampere-talossa. Messut ovat kumpanakin päivänä auki klo 10-17. Lisätietoja messuista http://www.naisdaytampere.fi/
Pirkanmaan Kokoomusnaiset järjesti kaikille kokoomuksen naisehdokaille omenatapahtuman Tampereen Keskustorilla 17.10.
Kokoomusnaisten puheenjohtaja, kansanedustaja Lenita Toivakka pitää huolestuttavana sitä, että lähes 40 prosenttia nykyisistä valtuutetuista kokee salaisten ja epäterveiden hyvä veli -verkostojen vaikuttavan yhä kunnallispolitiikassa. Asia selviää Vihreän Langan teettämästä kyselystä valtuutetuille. Toivakka muistuttaa, että erityisesti monet naiset jättävät kunnallispoliittisen uransa kesken yhden tai kahden valtuustokauden jälkeen.
Kunnat ovat suuria työllistäjiä. Noin joka viides suomalainen työskenteleekin kunta-alalla. Vuonna 2012 Suomen kunnissa on noin 440 000 työntekijää, ja näistä yksistään Tampereen kaupungin palveluksessa 13 500.
Miten kirjoitetaan naseva ja helposti julkaistavissa oleva mielipidekirjoitus? Tai luettava nettikirjoitus? Tarjolla ilmaista näkyvyyttä ehdokkaille.
Tampereen Kokoomuksen Naiset ry juhlii 75-vuotisjuhliaan Tampereen Suomalaisella Klubilla (Puutarhakatu 13) sunnuntaina 7.10. klo 14.00.
RSS ATOM