Esitämme Rimma Ahosta Pirkanmaan Kokoomuksen puheenjohtajaksi

11.10.2023

Pirkanmaan Kokoomusnaiset esittää Rimma Ahosta ehdolle Pirkanmaan Kokoomuksen puheenjohtajaksi. Ahonen on toiminut Pirkanmaan Kokoomusnaisten puheenjohtajana, Kokoomuksen Naisten Liiton liittohallituksessa, sekä muissa tehtävissä Kokoomuksessa piiri- että paikallistasolla.

Ahonen on tamperelainen aktiivinen vaikuttaja niin Kokoomusyhteisössä kuin sen ulkopuolella. Hän vaikuttaa muun muuassa Mothers in Business ry:n hallituksessa ja on toiminut Tampereen Reserviupseerien hallituksessa. Sotilasarvoltaan Ahonen on reservin yliluutnantti.

“Rimmassa yhdistyy niin vahva järjestöpuolen osaaja, kuin kantaaottava poliittinen johtaja, joka ei pelkää puolustaa sitä, mikä on oikein. Pirkanmaan Kokoomukselle on tässä tarjolla loistava puheenjohtaja. Rimma osaa paitsi linjata ja tehdä päätöksiä, myös kuunnella, ottaa eri näkökannat huomioon ja valaa uskoa omiin joukkoihin paremmasta huomisesta”, toteaa Pirkanmaan Kokoomusnaisten piirihallituksen jäsen Pirjo Berg.

”Me kokoomuslaiset teemme töitä toivon, tulevaisuuden ja turvallisen yhteiskunnan eteen. Pirkanmaa on Suomen suurin hyvinvointialue. Sillä on kaikki edellytykset kasvaa nykyistä merkittävämmäksi työllisyyden, osaamisen ja viennin keskukseksi. Tässä työssä vastuullinen kokoomuslainen politiikka on avainroolissa.

Kiitän Pirkanmaan Kokoomusnaisia luottamuksesta, ja mahdollisuudesta päästä rakentamaan koko poliittisen joukkueemme taktiikkaa kotiseutumme kehittämisessä.” kommentoi Ahonen.

Pirkanmaan Kokoomusnaiset teki päätöksen Ahosen ehdolle asettamisesta kokouksessaan 9.10.2023.

Lisätietoja:
Sari Strömsholm
Pirkanmaan Kokoomusnaisten varapuheenjohtaja
+358 50 3450800

Rimma Ahonen
Pirkanmaan Kokoomuksen puheenjohtajaehdokas
Pirkanmaan Kokoomusnaisten puheenjohtaja
+358 40 539 2052