KUTSU: Muotia ja kulttuuria Tampereelta –ilta 16.10.2018

4.10.2018


Muotitaiteilija Anne-Mari Pahkala ja kansanedustaja Sofia Vikman kutsuvat nauttimaan kulttuurista ja suomalaisesta designista Muotia ja kulttuuria Tampereelta –iltaan tiistaina 16.10. klo 18-20. Rento, mutta häikäisevää muotitaidetta, käsityöosaamista ja suomalaista pienyrittäjyyttä esittelevä ilta järjestetään Tampereella kauppakeskus Tullintorille avattavassa galleriatilassa 2. kerroksessa.

Ilta on osa muotitaiteilija Anne-Mari Pahkalan 10-vuotista uraa juhlistavaa näyttelyä. 10 / TEN Art of Fashion –näyttelyssä on esillä Pahkalan asuja vuosien varrelta. Asut kertovat tarinoita linnan juhlien punaisten mattojen salamavalojen loisteesta aina kansainvälisille estradeille saakka.

 

Pahkala on suunnitellut kansanedustaja Sofia Vikmanin asut linnanjuhliin jo seitsemänä vuonna. Yhteistyön aikana Pahkala on noussut tamperelaisesta nuoresta yrittäjästä yhdeksi Suomen arvostetuimmista muotitaiteilijoista. Hän on tullut tutuksi muun muassa linnanjuhlien upeimmiksi valittujen asujen suunnittelijana ja nimekkäiden viihdeartistien, kuten euroviisuedustaja Saara Aallon, vaatettajana.

 

Illan ohjelmassa:

 

Näyttelyn saatesanat ja tarinoita asujen takaa – Muotitaiteilija Anne-Mari Pahkala

 

Puheenvuoro – Kansanedustaja Sofia Vikman

 

Pianomusiikkia – pianisti Ville Hautakangas

 

Cocktailtarjoilua

 

Ilmoittautumiset pyydetään torstaihin 11.10. mennessä sähköpostitse osoitteeseen:niina.puikkonen@kokoomusnaiset.fi. Paikkoja rajoitettu määrä.

 

Kutsu on kahdelle.

 

 

Lämpimästi tervetuloa!